L’alumna del CEIP Trullás de Benifaió Paula Soria Mesquita guanya el concurs escolar de targetes de Nadal

El concurs escolar de Targetes de Nadal que cada any organitza l’Ajuntament de Benifaió a través de la regidoria d’educació ja té guanyadora.

El dibuix presentat al concurs per l’alumna de 3r del CEIP Trullás de Benifaió Paula Soria Mesquita ha sigut el triat com imatge de felicitació institucional de l’Ajuntament 2020 i que rebran tots els veïns i veïnes en el seu domicili.

Un dibuix molt peculiar on destaca la celebració del Nadal sense eixir de casa, d’una forma entranyable i responsable per la pandèmia, destacant les màscares penjades en la ximenera com a nota destacable d’aquestes festes nadalenques 2020. Amb un missatge clar com és “Celebra el Nadal a casa” aquest dibuix serà el protagonista en les ja pròximes festes.

La setmana vinent Paula i la seua classe rebran la visita de l’alcaldessa Marta Ortiz i la regidor d’educació Bibiana Piles per a rebre els premis del concurs, 100 euros per a la xiqueta guanyadora i 100 euros per a la seua classe, dos premis per a canviar per material escolar en els comerços de Benifaió.

Deixa el teu comentari