L’alumnat de jardineria i habilitats socials de Picassent realitza un taller de ceràmica de Nadal

Este no serà l’únic taller que tindrà lloc durant el curs ja que durant els pròxims mesos i fins a juny, tindran lloc més activitats d’este tipus.

Estos dies previs al Nadal, el grup està participant d’un taller de ceràmica per confeccionar objectes amb motius nadalencs. Durant la realització d’esta activitat, l’alumnat ha aprés diverses tècniques per modelar el fang i el seu procés de cocció, entre d’altres, i es pretén, a més, que l’alumnat potencie la seua psicomotricitat, un aspecte clau per al desenvolupament motriu, cognitiu, comunicatiu i també afectiu que els permet aprendre principalment a través del moviment i de la relació amb els altres.

Recordem que este programa d’intervenció socioeducativa de la Regidoria de Benestar Social per a la prevenció e inserció social dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual del municipi, es va posar en marxa el passat mes d’octubre amb l’objectiu que l’alumnat puga desenvolupar actituds que fomenten l’autonomia personal, la preparació i adquisició de coneixements per a l’eixida al mon laboral, reforçar l’hàbit per al treball en grup, fomentant així la col·laboració i la participació en comú.

Deixa el teu comentari