L’alumnat de Picassent participa d’un rally i diversos tallers sobre la igualtat de gènere

La Regidoria d’Igualtat organitza als centres educatius CEIP Príncep d’Espanya, CEIP Mare de Déu de Vallivana, el Col·legi Sant Cristòfor Màrtir i el CEIP Sant Ignasi de Loiola un rally amb l’alumnat de 5é de primària. Una sèrie de proves, jocs i demés activitats lúdiques per conscienciar l’alumnat de la poca presència de les dones a diferents àmbits de la societat. “Troba un carrer de Picassent amb nom de dona” a un plànol del municipi, o “unix el nom de la dona esportista amb la seua imatge” són algunes de les proves que han hagut de superar els xiquets i xiquetes participants a esta divertida i educativa activitat.

El ral·li ja va realitzar-se l’any passat per primera vegada als carrers del municipi i este any s’ha considerat per part de l’Ajuntament de Picassent incloure-lo dins la campanya del 25N T’estime lliure.

A més, els i les joves de secundària de l’Institut de Secundària l’Om de Picassent també participen des del passat mes de novembre i fins al 17 de desembre en diferents tallers de sensibilització, promoció de la igualtat i prevenció de la violència de gènere. En estes xerrades es busca promoure la construcció de relacions de parella positives, la detecció de relacions tòxiques, i d’altres aspectes que desmitifiquen l’amor romàntic.

Deixa el teu comentari