L’Alzira aconsegueix el triomf com a local front al Paiporta.

La UD Alzira guanya per un gol a zero sobre el Paiporta.

Pau Quesada que ha substituït aquesta setmana a Fernando Gómez ha aconseguit la tercera victòria dels blaugranes, gràcies a un gol de Faus en la primera part.

Així contestava Quesada a la pregunta de si es vol quedar al primer equip.

La primera meitat del partit va acabar amb l’1 a 0 i després del descans no va haver-hi gols. El resultat tampoc va variar. Per tant, l’encontre va finalitzar amb un definitiu 1 a 0.

Els dos entrenadors han fet una valoració del que ha estat el partit.

L’Alzira ocupa el quinzé lloc en la taula classificatòria amb la finalització d’aquest partit amb 12 punts mentre que el Paiporta se situa en vinté lloc amb 5.

La següent jornada enfrontarà a l’Alzira amb l’Olímpic Xàtiva. Per la seua banda, el Paiporta s’enfrontarà a l’At. Saguntino.