L’alzireny Ismael Canet és el nou Míster Espanya 2019.

L’alzireny Ismael Canet és el nou guapo oficial d’Espanya, acaba d’obtenir el títol de Míster Espanya Univers 2019 i és per això que ha visitat el programa “Prop de tu”.

El certamen de Míster Espanya Univers s’acaba de celebrar a Sevilla, un concurs de bellesa masculina nacional d’Espanya que s’ha celebrat anualment des del 2012.

Ismael Canet als seus 32 anys, després de guanyar gran quantitat de reconeixements com a “Bonic Comunitat Valenciana 2012”, “Rei de la Bellesa Comunitat Valenciana 2015”, “Cavaller de València 2012”, “*Míster Cosmos València 2017” i també en diversos ocasions obtenint la banda que acreditativa de Míster Elegància i recentment guanyà el certamen Míster Alacant i Míster Elegància Comunitat Valenciana 2018, ha aconseguit per fi coronar-se com al guapo oficial d’Espanya amb el màxim títol de bellea al nostre país, és el nou Míster Espanya Univers 2019.

Ismael porta 8 anys en el món de la moda que compagina amb el seu treball en una important empresa del sector de les arts gràfiques d’Alzira. La il·lusió, la seua preparació i constància han fet que hui l’actual Míster Espanya siga de la nostra terra.

 

Deixa el teu comentari