L’any Berlanga es mereix un final de cine amb la celebració dels premis Goya a València

L’Ajuntament celebra que la gala dels premis Goya 2022 tinga lloc a la ciutat de València a primers de l’any que ve. L’alcalde Joan Ribó, acompanyat de la vicealcaldessa Sandra Gómez i el regidor de Turisme, Emiliano García, entre d’altres, han participat este matí en la presentació de la festa anual del cine espanyol, que es celebrarà el pròxim mes de febrer al Palau de les Arts. 

Joan Ribó s’ha referit especialment a la celebració de l’any Berlanga i als actes que, durant tot l’any 2021, han tingut lloc en la nostra ciutat per commemorar els 100 anys del naixement de l’inigualable director cinematogràfic.

Per la seua banda, la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha anunciat també que el passeig que condueix a l’Hemisfèric, en la Ciutat de les Arts i les Ciències, portarà el nom de Luis García Berlanga.

Els premis Goya tenen una extraordinària cobertura mediàtica, el que comporta un retorn de la imatge de marca de la ciutat de València. 

La festa anual del cine espanyol es celebrarà el 12 de febrer al Palau de les Arts i comportarà la cloenda de les commemoracions de l’any Berlanga. 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari