Lara Ocheda, proclamada Fallera Major de Carlet 2019

Carlet viurà este cap de setmana el tret d’eixida de la festa fallera amb la proclamació de la Fallera Major de la ciutat, Lara Ocheda Pla, i la proclamació conjunta de les falleres majors de comissions carletines el pròxim dissabte.

Divendres, l’alcaldessa de la ciutat presidix l’acte de proclamació de la Fallera Major de 2019, Lara Ocheda Pla. A l’Ajuntament es produirà el relleu entre la Fallera Major del 2018, Teresa Ortiz, i la nova Fallera Major, que serà proclamada en un acte que a més també servirà per a presentar la seua cort d’honor, que enguany estarà formada per Àngels Llorenç i Lorena Ocheda.

Lara Ocheda, de 32 anys, atresora un llarg currículum faller. Ha sigut fallera de la comissió País Valencià des que té 5 anys i es va crear la falla, de la qual ja ha sigut fallera major en dos ocasions, 2007 i 2017 i fallera major infantil en 1996, quan sols tenia 9 anys.

L’acte de proclamació tindrà lloc divendres a les 19.30 al Saló de Plens de l’Ajuntament de Carlet, i dissabte el Saló Giner acollirà la proclamació de les falleres majors de 2019 de les falles carletines.

Deixa el teu comentari