L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació recupera el marge dret del riu Magre d l’Alcúdia

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha realitzat les obres de recuperació paisatgística del marge dret del riu Magre en el terme municipal de l’Alcúdia, dins del programa de recuperació d’espais degradats de la Diputació.

La vicepresidenta i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, acompanyada per la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno i l’alcalde de l’Alcúdia i també diputat, Andrés Salom, han visitat les actuacions realitzades en la zona verda amb un pressupost de 48.399,65 euros, dels quals la Diputació ha subvencionat 30.394,98 euros corresponent al 80% i l’Ajuntament, ha assumit el 20% restant amb 7.598,94 euros.

Els treballs han consistit, a recuperar i netejar un passeig d’aproximadament 2.700 metres pel marge dret del riu Magre.

Amb la recuperació paisatgística s’incrementen les possibilitats d’ús lúdic de la zona, millorant l’estat de la senda i possibilitant les vistes a la làmina d’aigua.

Aquest paratge comunica amb una zona d’oci situada en el límit del riu, també en el marge dret, i ha permés crear una xarxa d’espais d’esplai per a la població del municipi l’Alcúdia i voltants.

Deixa el teu comentari