L’artista de Benifaió, Virginia Mínguez, ens presenta el seu primer llibre “Jo de major vullc ser uelo”

El llibre està acompanyat per il·lustracions de l’autora

“Jo de major vullc ser uelo”. És el títol d’aquest llibre que ens presenta Virginia Mínguez més coneguda com a Palmera. Una història farcida d’acudits i refranys valencians acompanyats d’il·lustracions que la mateixa autora ha realitzat.

Provinent de Benifaió, Virginia va estudiar Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i, amb el seu Treball de Fi de Grau, va nàixer aquest llibre junt amb tot el packaging de dibuixos i il·lustracions.

Un llibre que va publicar a finals de l’any passat i que, ara, part del seu èxit, s’ha degut a les xarxes socials com Instagram. Una popularitat que li ha permès convertir-se en l’autora del cartell de la nova edició de la Fira de la Primavera a València.

“Salut i força al canut” o “A la taula i al llit al primer crit”. Refranys valencians que han anat passant de generació en generació i que Virginia recopila per a que estos costums no es perden.

Tot un homenatge als nostres majors, perquè tal com explica l’artista aquests costums no poden oblidar-se mai a la nostra cultura.

Deixa el teu comentari