L’artista Charo Marín exposa a València la seua obra ‘La meua sang és de colors’

El Palau de Colomina de València acull, des del passat 15 d’octubre i fins al pròxim 16 de novembre, l’exposició individual de pintura de l’artista valenciana Charo Marín, que porta per títol “LA MEUA SANG ÉS DE COLORS”.

L’acte d’inauguració i presentació de les obres va reunir personalitats del món de la plàstica, la literatura, col·leccionistes, amants de l’art i amics i familiars de l’artista, que no van perdre l’ocasió d’acompanyar-la en la seua volta a València.

Charo Marín ha dedicat els últims deu anys a difondre la seua obra per diversos països, i després de les seues últimes incursions en l’art a París, Miami i Roma, ha tornat a la seua terra natal amb aquesta exposició tan especial, que a més està dedicada a la seua neta, Sol Ruiz Navarro.

La mostra retrata un canvi substancial des de la seua primera etapa, més teatral i amb plans de color, passant per la segona on destaca el dibuix i el moviment, arribant a la tercera que resulta més subtil, i on s’incrusta el dibuix en la pintura, sense perdre la força i energia que sempre transmet.

La pintura a l’oli de Charo Marín trasllada a l’individu a un món màgic i ens parla a través de colors intensos d’original combinació.

Una exposició carregada d’energia on qualsevol visitant té assegurada “la sorpresa, l’emoció i una cosa nova i positiu en el seu cor”, segons ha expressat l’artista.

Deixa el teu comentari