L’Artística celebra la festivitat de Santa Cecília

musa-lartisticaCarlet (22-11-2016).- L’Agrupació Musical L’Artística de Carlet ha celebrat este cap de setmana la festa de Santa Cecília. Com tots els anys, la banda ha rendit honors a la patrona dels músics. El primer i principal acte es va celebrar divendres amb la presentació de la musa de la música 2016, Míriam Chovares, qui va rellevar en el càrrec a Mª José Llopis Martínez, musa de 2015. En l’acte de presentació de la musa i la seua cort d’honor va fer de mantenidora la tia de la protagonista de la nit, Nuria Martínez Zahonero.

La musa i la seua cort d’honor formada per Vicenta Martínez Zahonero, Desirée Sáez Moreno, Carla Zaragozá Vendrell, Raquel Chovares Martínez, Mª José Casas Rodríguez i Mª José Llopis Martínez van embellir l’escenari del Teatre Giner en una nit tan important per als amants de la música.

Esta mateixa nit es va fer entrega de regals als guanyadors i finalistes del Concurs de Dibuix de Santa Cecília, i després de l’entrega de diplomes als 11 músics que han entrat enguany a la Banda Juvenil, i d’instruments als huit músics que passen a formar part de la Banda Simfònica, es va celebrar un concert en honor a la patrona dels músics.

En el concert, la banda va interpretar obres com el pasdoble Certamen Levantino de Pascual Marquina, Highlights from Annie de Charles Strouse i Johan de Meij, Star Wars Saga de John Willians i Johan De Meij i l’Himne  Regional Valencià de José Serrano, sota la batuta de Fernando Hernández. A més, s’estrenava el pasdoble Míriam Chovares, compost per a l’ocasió per Ramón Lorente, que va dirigir la banda.

La celebració va continuar dissabte amb activitats esportives, un dinar per a músics i una cercavila per a arreplegar els nous membres de la banda.  Enguany s’han incorporat 8 nous músics a la banda: Nuria Navasquillo Alós (clarinet), Juan Peris Hervás (tuba), Maria Clariana Botella (flauta), Anna Roig Ferrer (flauta), Celia Borrás Calbo (clarinet), Maria Sanxisto Quijal (flauta), Marta Gisbert Martínez (violoncel) i Marta Garcia Hervás (violoncel).

Diumenge van finalitzar les celebracions amb una xocolatada per a músics i socis. Després se celebrà una missa en l’església de l’Assumpció en honor a Santa Cecília en la qual es va comptar amb l’acompanyament musical de la banda juvenil. Una cercavila per la ciutat fins a la seu de L’Artística  i un dinar de germanor va posar el punt final a esta festa en què s’exalta la música.

Deixa el teu comentari