L’Arts i Oficis més solidari amb una exposició benèfica sobre la pandèmia

El centre d’Aldaia recull obres realitzades durant el confinament, i cedides pels seus creadors, per a vendre-les a un preu simbòlic i aportar la recaptació a Cáritas

El Centre d’Arts i Oficis d’Aldaia inaugura este 21 de maig una exposició molt especial a la sala d’art del Gent Jove (Antic Ajuntament).

A la mostra podem observar i admirar alguns dels treballs realitzats per l’alumnat a casa, durant el període de confinament per la pandèmia, i amb inspiració en eixos durs moments. “Acò va sorgir per la necessitat que tenien les alumnes de seguir creant obres en casa i estem molt orgullosos de que les hagen cedit per esta bona causa”, expressa la professora Marta Tàrrega.

El centre va decidir posar a la venda les obres i donar tota la recaptació a Càritas, qui destinarà els diners als qui pitjor ho están passant a conseqüència de la Covid-19, segons l’organització benéfica. “Les obres d’art són fruit d’eixe temps de pandèmia, i és bonic que els diners vagen per a la gent que està patint els problemes d’esta pandèmia”, expresa Francisco Furió, retor i portaveu de Càritas. “Degut a la situació s’ha mutltiplicat moltíssim l’assistència, en este moment estem ajudant a més de 500 persones al mes en Càritas”, afegix.

L’ajuntament d’Aldaia ha volgut implicar-se i ha adquirit dos obres de les exposades, i poden també admirar-se a la sala d’art Plaça Major. 

Per tal de participar i adquirir una peça de l’exposició, que romandrà oberta al públic ja fins als 22 de juny, tan sols caldrà durant la visita, comunicar-ho als responsables a la sala. 

Deixa el teu comentari