L’Ateneu celebra el Nadal amb els seus socis

S’ha entregat el Premi Periodístic 2020 a Jesús Trelis

La guanyadora del concurs de Targetes Nadalenques ha sigut la xiqueta Amanda Leri

La presidenta de l’Ateneu Mercantil de València, Carmen de Rosa, s’ha mostrat esperançada perquè sembla “que es comence a veure la llum al final del túnel. No podem baixar la guàrdia, hem de continuar esforçant-nos per a vetlar per la seguretat de tots mentre la societat científica, afortunadament, continua esforçant-se sense descans per a poder tornar a la desitjada normalitat” afegint “aqueix crec que és, sens dubte, el desig de tots i aqueix és el brindis que m’agradaria realitzar amb tots vostés en aquesta Gala de Nadal”.

L’Ateneu Mercantil ha celebrat la tradicional Gala de Nadal de l’entitat en la Sala d’actes complint amb les mesures que marca la normativa COVID-19 i en la qual s’han donat cita els socis i les seues famílies.

Durant la Gala, la Presidenta ha destacat que s’ha mantingut “el nostre esperit nadalenc i les activitats que això comporta. Per a nosaltres aquestes són unes dates importants en el calendari i hem realitzat un gran esforç per a oferir un bon ventall d’activitats culturals segures en les quals poder gaudir tota la família”.

En aquest sentit, ha ressaltat les dues exposicions que tenen lloc en l’Ateneu, “Superthings” i “Leonardo da Vinci: l’inventor” enfocada la primera als més xicotets de la casa i la segona d’elles a tota la família per a conéixer les recreacions de les maquetes de Da Vinci.

Premi Periodístic

En la Gala, s’ha fet lliurament del Premi Periodístic de l’Ateneu 2020 a Jesús Trelis, director de les Províncies des d’el mes de setembre passat de qui Carmen de Rosa ha destacat l’ésser “un home discret que ha crescut professionalment en la redacció del carrer Dels Gremis, sempre pendent que el periòdic estiguera a punt i portara la millor informació”.

Així mateix, la presidenta de l’Ateneu ha demanat a Trelis que continue exercint el bon periodisme al qual ens té acostumat el seu diari, defensant a València, la seua història, la seua cultura i les seues tradicions per damunt de tot.

En el transcurs de l’acte s’han entregat el premi del Concurs de Targetes Nadalenques a la xiqueta Amanda Leri de 8 anys i que il·lustra la felicitació que l’entitat envia a socis, mitjans de comunicació i institucions.

Finalment, les falles també han estat present en la Gala amb la intervenció de la Reina de l’Ateneu, Ana Bonet, que mantindrà el seu càrrec durant 2021 a qui de Rosa ha assenyalat que “estic segura que viurem juntes la nostra passió per les falles, que desfilarem en l’ofrena, i que la música i la pólvora tornarà a ser el centre de les nostres vides”.

Deixa el teu comentari