L’Ateneu Mercantil celebrarà el Gran Concert d’Any Nou per partida doble

Per motiu de l’aforament, reduït al 50%, i davant l’èxit de l’any passat hi haurà dues sessions

Les entrades ja estan a la venda en la taquilla de l’Ateneu i també online

Actuarà la prestigiosa Orquestra Simfònica del Mediterrani, dirigida per Juan Antonio Ramírez

L’Ateneu Mercantil repetirà enguany el tradicional Gran Concert d’Any Nou de València amb la novetat que en la present edició es realitzaran dues sessions. La primera tindrà lloc el 2 de gener a partir de les 19.00 hores en la Sala d’actes mentre que la segona se celebrarà en horari matinal a les 12.00 hores del 3 de gener en el mateix escenari.

Aquesta mesura es pren arran de l’excel·lent resposta del públic a principi d’any, l’estrena del qual va suposar un autèntic èxit en esgotar-se totes les entrades. Amb motiu de les restriccions d’aforament al 50%, complint així la normativa sanitària per la Covid-19, l’Ateneu Mercantil ha pres la decisió de realitzar dues sessions amb l’objectiu de poder arribar al màxim públic possible de manera escalonada.

Per a la present edició repetirà la prestigiosa Orquestra Simfònica del Mediterrani amb el seu director Juan Antonio Ramírez al capdavant, que ja va captivar al públic valencià en 2020 amb un concert realment innovador on va mesclar ball clàssic rememorant al mateix temps els clàssics concerts d’Any Nou en l’Òpera de Viena.

Amb més de 20 anys d’experiència, la consolidada Orquestra Simfònica del Mediterrani, compromesa amb oferir música de qualitat, ha deixat la seua petjada en grans i respectats escenaris de la ciutat de València com són el Palau de la Música i el Palau de les Arts. Es tracta d’una de les millors simfòniques de la Comunitat Valenciana, amb un gran director i uns músics de gran bagatge professional, deixant el seu segell, entre altres actuacions, en els tradicionals concerts de Nadal en 2017, 2018, 2019 i 2020.

Venda d’entrades

Les entrades estan a la venda en la taquilla de l’Ateneu, situada en l’entrada principal de l’edifici, i també pot ser adquirida a través de la venda online, accedint a la web de l’Ateneu Mercantil. www.ateneovalencia.es

Mesures de seguretat sanitària

Seguint la normativa vigent en matèria de seguretat sanitària COVID-19, tots els assistents al concert hauran de passar per la cambra tèrmica per a la presa de temperatura abans d’accedir a l’edifici. És obligatori l’ús de la màscara en tot moment. L’Ateneu recorda al públic en general que el seu edifici disposa de dispensadors de gel hidroalcohólico i que totes les seues sales són degudament desinfectades abans de qualsevol esdeveniment. Igualment les estades són ventilades diverses vegades al dia i estan establides les rutes de pujada i baixada per al públic assistent així com reduït l’aforament en ascensors, degudament senyalitzats.

Deixa el teu comentari