L’Aula Sènior de Catarroja aprén història del cine

L’Aula Sènior de l’edifici de Serveis Socials de Catarroja acull un taller de la història del seté art. Un repàs cronològic que va des dels inicis dels primers audiovisuals fins a l’actualitat.

L’Aula Sènior de Catarroja, a l’edifici de Serveis Socials, acull un taller sobre història del cine, en el qual es repassa de manera cronològica l’evolució dels treballs cinematogràfics des de l’època muda, fins a l’actualitat.

Una iniciativa impulsada des de la regidoria de persones majors, amb l’eslògan ‘aprendre no té edat’, que busca mantenir, a través dels diferents tallers, la capacitat crítica i la motivació d’aquest col·lectiu.

L’encarregat de dur a terme reconeix el plaer i la satisfacció que suposa treballar amb aquest col·lectiu.

Un taller amb molt bona acollida, que provoca diferents inquietuds en el seu alumnat, el que agafa apunts durant les diferents sessions per a poder consumir les pel·lícules de les quals s’ha parlat a classe.

La història del seté art encara continuarà present a l’Aula Sènior de Catarroja per a acabar de completar les dècades que queden per aprendre. De moment, l’alumnat consumirà curiós les històries que veuen a classe.

Deixa el teu comentari