L’autor de còmics i il·lustrador alaquaser Iván García realitza un dibuix de la Garrofera d’Alaquàs per a promoure la participació en el concurs d’arbre de l’any

L’artista vol col·laborar de manera activa en la campanya “Vota per la nostra Garrofera” i animar a la ciutadania a participar en la votació popular promoguda per Bosques sin Fronteras

L’autor de còmics i il·lustrador alaquaser Iván García Aguado ha reproduït la Garrofera d’Alaquàs en un dibuix realitzat a mà i acolorit digitalment, una tècnica que s’utilitza per a crear un objecte artístic mitjançant softwares gràfics i a través de la qual el color cobra un protagonisme essencial.

Amb aquest treball, l’artista i veí d’Alaquàs vol contribuir a promoure el vot al concurs d’Arbre de l’Any per al qual la Garrofera d’Alaquàs ha sigut seleccionada i animar a la ciutadania a participar en la votació popular promoguda per Bosques sin Fronteras per tal que l’arbre més emblemàtic del municipi d’Alaquàs siga reconegut com a millor exemplar d’Espanya i puga participar en el concurs europeu “Tree of the year”. Cal recordar que es pot participar fins al 20 de novembre a través de l’enllaç https://arboleuropeo.es/votaciones-arbol-del-ano-en-espana-2021/.

Iván García Aguado és Llicenciat en Belles Arts i Màster Còmic i Educació. És dibuixant, historietista, il·lustrador, autor de còmics i professor al Col·legi Olivar II d’Alaquàs. Va ser l’últim guanyador del concurs El Còmic d’Alaquàs l’any 1998 i des d’aleshores ha guanyat diversos concursos i mencions tant a nivell local com nacional. Compatibilitza les seues col·laboracions en diverses publicacions amb el seu treball docent.

Una de les últimes col·laboracions més especials i recents ha sigut per a Quaderns d’Investigació 2020. L’artista va contribuir amb la publicació històrica especial sobre la pandèmia amb l’article en còmic “L’extraordinària raresa de la normalitat. Les vivències d’una família d’Alaquàs sotmesa a les proves de seroprevalència”. L’any passat va participar també en la publicació amb un article sobre el concurs de còmics d’Alaquàs. Amb el seu segell propi Ediciones Pinta Bien autoedita també diversos treballs de còmic.

Deixa el teu comentari