L’Avinguda de Sants Patrons d’Alzira serà ocupada aquest cap de setmana per la X Fira Comercial de la Tapa i l’Automòbil.

La X edició de la Fira Comercial de la Tapa i de l’Automòbil tindrà lloc, del 5 al 7 d’octubre, per primera vegada a l’avinguda Sants Patrons ocupant des de la plaça de la Generalitat fins l’Avinguda de la Hispanitat arribant fins i tot a l’entrada de la ciutat.

Els assistents, fent el recorregut d’esquerra a dreta, trobaran en primer lloc una ampla mostra automobilística de turismes nous, seminous i d’ocasió que s’estendrà des de l’avinguda Hispanitat fins la parada de taxis en la banda dreta i fins la plaça del Regne en el marge esquerra de l’avinguda, que fins els casalicis està destinat a activitats diverses.

A la banda d’enfront i fins els casalicis hi hauran casetes de la Fira Comercial. Tot seguit a un i altre costat i fins l’alçada de Correus, aproximadament trobaran la Fira de la Tapa. I pel que resta d’avinguda, és a dir fins la Plaça de la Generalitat o la rotonda de la Menina completaran la mostra stands de comerços.

Serà la fira amb més expositors i amb major nombre d’expositors de les nou celebrades fins ara, segons fons municipals.
Sens dubte serà un cap de setmana entretingut.

Deixa el teu comentari