Picassent ha acollit esta setmana l’ecoparc mòbil de l’EMTRE

Fer una gestió més responsable dels residus i prendre consciència de la necessitat de reciclar han sigut els objectius d’esta iniciativa gestionada per la Regidoria de Medi Ambient

Picassent ha acollit esta setmana l’ecoparc mòbil de l’EMTRE, l’Entitat Metropolitana de Residus, a l’Ermita, un vehicle de grans dimensions i que, a través de diferents compartiments per a cada tipus de residu, ha tingut l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’opció de reciclar sense tindre que desplaçar-se lluny de casa.

D’esta manera, i amb l’objectiu també de crear consciència i necessitat de reciclar, des de l’Ajuntament es va fer una crida a les escoles per a la seua participació i que així, els més menuts pogueren conéixer esta iniciativa a través de les explicacions dels encarregats d’esta instal·lació.

Així, s’han pogut dipositar tot tipus de residus tals com llibres i revistes, piles alcalines i de botó, bateries, bombetes i tubs fluorescents, termòmetres, productes de neteja i d’higiene, pintures i disolvents, radiografies, oli de motor i de cuina, càpsules de café,ferramentes i joguets electrònics. A més, el veïnat també ha pogut resoldre els seus dubtes a l’hora de separar els residus i comprovar al lloc la importància del fet de reciclar.

Recordem que, paral·lelament, l’Ajuntament presta el servei de retirada de mobles i trastos vells a domicili dos vegades al mes i que pot sol·licitar-se a través del telèfon 96 123 01 00, així com també poden dipositar-se a l’Ecoparc ubicat al camí de la Font de l’Omet.

Deixa el teu comentari