L’edifici del Rellotge de València acull una exposició d’Ortifus

L’edifici acull l’exposició ‘Ortifus, al Mar-Intim

L’edifici del Rellotge del port de València acull l’exposició ‘Ortifus, al Mar-Intim’, que recull una àmplia mostra del treball del conegut humorista gràfic Antonio Ortiz Fuster, més conegut com a Ortifus.

La mostra, que es podrà visitar fins al 3 de març i que estarà comissariada per la historiadora Ester Medán, reuneix més de 70 il·lustracions de l’artista valencià que mostren el seu peculiar reflex de situacions transcorregudes en els barris marítims, el seu compromís social i amb el medi ambient i la seua defensa de la cultura valenciana.

La mostra s’inicia amb la mirada d’Ortifus sobre els barris marítims. El mar, les platges, tradicions com la Setmana Santa Marinera i també el Port de València engloben el primer apartat de la selecció on els visitants podran entrar en la visió de les principals notícies que es generen al voltant dels poblats marítims en els mitjans de comunicació.

En concret, la mostra acull il·lustracions sobre la qualitat de les platges, els acords comercials internacionals, les millores en les infraestructures portuàries o els esdeveniments esportius celebrats en aigües valencianes.

El recorregut finalitza amb la visió d’Ortifus sobre els trets d’identitat valencians. La cultura, la llengua, les tradicions o la gastronomia són alguns dels detalls que recullen els dibuixos d’aquest humorista com la paella, la Festa de la Tomatina i les bandes de música, entre altres.

Deixa el teu comentari