L’elecció de les falleres majors, protagonista del cap de setmana a Torrent

La Gala de l’Esport és un dels esdeveniments estrela de la programació

L’agenda d’esdeveniments arriba carregada d’activitats a escasses setmanes de les festes patronals. L’Elecció de les Falleres Majors de Torrent és un dels esdeveniments més esperats del cap de setmana. 15 xiquetes i 12 joves somien amb convertir-se en la fallera major de Torrent de 2020. Aquest dissabte a les 20.30 donarà començament l’acte en el qual es descobriran els noms de les triades per a representar a les falles de Torrent en l’exercici 2019-2020. L’acte tindrà lloc en l’Àgora del Parc Central. 

Seguint amb els actes fallers, el diumenge a les 11 hores se celebrarà la Gran Final de PlayBacks Infantils Fallers en el Auditori de Torrent. 

A més, la falla Sants Patrons organitza el Concurs de Farollillos. El divendres a les 22 hores, les xiquetes i xiquets fallers convertiran melons d’Alger en fanalets i els passejaran pels carrers del barri a la recerca del premi a “Millor Fanalet”.

ESPORT PER A TOTS
Torrent guardona els seus esportistes en la Gala de l’Esport el divendres a les 19.30 hores. L’Hort de Trénor acollirà el lliurament de premis, en la qual es reconeix l’esforç i dedicació dels i les esportistes i els clubs torrentinos. Durant la gala, es premiarà al millor o la millor esportista de cada club i, com a guardó estrela, a l’esportista de l’any.

Igualment, el Parc Central de Torrent acull la XXII edició de Tir i Arrossegament. El divendres a les 18.30 hores i el dissabte i diumenge a les 11 hores, se celebrarà el famós concurs de Tir i Arrossegament. El diumenge a les 12 hores es repartiran els premis als guanyadors o les guanyadores de la competició.

SETMANA CULTURAL DE L’ASSOCIACIÓ ANDALUSA
La Setmana Cultural de l’Associació Andalusa continua aquest cap de setmana. El divendres a les 21 hores, organitzaran un sopar i gaudiran de l’actuació “Quadres de Ball”. La festa continuarà el dissabte amb un esmorzar en l’Associació Andalusa a les 10 hores i un sopar a les 21 hores seguida del Gran Espectacle de Varietats.

UN CAP DE SETMANA MUSICAL
La música també protagonitza el cap de setmana. El dissabte i el diumenge a les 19.30 hores, la Unió Musical i el Circule Catòlic organitzaran “Música a la Fresca”, perquè els torrentinos i les torrentinas gaudisquen de la millor música en la plaça Moralets i en la plaça Frare A. Pans.

Per a continuar amenitzant el cap de setmana amb música, arriba la XV edició del Festival de Folklore “Ciutat de Torrent”. Un espectacle organitzat pel Grup de Ball L’O i Dues en la cafeteria Caixa Rural de la plaça de l’Església.

CIRC PIRULETA: DIVERSIÓ EN FAMÍLIA
El Col#lectiu Soterranya presentarà el Circ Piruleta el dissabte a les 18 hores al Carrer Xenillet. Una hora i mitja de pura diversió gratuïta per als més xicotets i xicotetes en la qual el malabarisme, els equilibris, la màgia, el contorsionisme i els pallassos són els màxims protagonistes.

MATINAL MOTERA
El club La Rabosa organitza la XII Matinal Motera Ciutat de Torrent diumenge que ve a les 9 hores. Els moteros i les moteras de la ciutat i els seus voltants podran gaudir, un any més, d’una gran concentració en l’Àgora del Parc Central.

CLOTXINÀ
La comparsa mora Omeyas de Torrent celebra la VI Clotxinà al carrer Cervantes. Els amants d’un dels productes valencians per excel·lència, la clóchina, podran gaudir de l’esdeveniment gastronòmic el dissabte a les 12.30 hores.

FESTES URBANITZACIONS: MES DE LA MUNTANYETA
Les festes de les urbanitzacions són uns dels esdeveniments estrela de l’estiu torrentino. Aquest cap de setmana, li toca el torn al Mes de la Muntanyeta. El dissabte a les 21.30 hores, tindrà lloc el sopar en l’Associació de Veïns de la urbanització.

Deixa el teu comentari