L’embotellament de contenidors xinesos amenaça el Nadal

L’embotellament de contenidors xinesos amenaça el Nadal i els establiments alimentaris i de joguets veuen disminuir l’abastiment dels seus productes

Les grans navieres están augmentant els preus dels contenidors fins a més d’un 500% debut a l’embús logístic que se està produint en la fàbrica del món. Açò està provocant una disminuició en l’abastiment sobretot de productes alimentaris i de joguines per als més menuts. 

Aquesta situació afecta ara més que mai a la població que està fent ja les compres de Nadal per temor a quedar-se sense regals. Montar l’arbre, les llums als balcons o la decoració de la taula poden complicar-se enguany debut a aquest problema

Durant setmanes se han retrasat comandes preparades des-de mesos arrere provocant grans pérdues. Aixó ha portat a que molts vaixells hagen creuat el món i ara es troben a l’espera en les grans zones portuaries provocant cues interminables.

Les navieres han vist una gran oportunitat per fer augmentar els preus i aconseguir grans beneficis.  Aixó, com a conseqüència, provocarà una gran pujada dels cost final en els productes xinesos. 

La situació d’embotellament marítim que va començar amb la pandemia va provocar que els vaixells pararen a l’espera de millors  temps. La actual recuperació económica ha provocat un coll de botella logístic en la eixida de mercancíes i potser supose que molts tinguen problemes en l’adquisició de regals per a aquestes próximes festes. 

Deixa el teu comentari