L’empresa que gestiona el Programa de Suport Psicològic Matern/Patern Infantil d’Almussafes rep la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball

L’Institut Psicològic de la Infància i la Família obté aquest guardó que concedeix l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat

El servei, finançat per l’Ajuntament d’Almussafes, atén actualment a 54 famílies de la localitat

Almussafes, a 10 de juliol de 2018. L’empresa que gestiona el Programa de Suport Psicològic Matern/Patern Infantil (PAPMI) d’Almussafes acaba de rebre la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball, guardó atorgat per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat. Actualment, el servei implantat en la localitat en 2007 atén a un total de 54 famílies, de les quals s’han incorporat 20 aquest 2018. Tal com expliquen des de la companyia, spin-off de la Universitat de València, transformen els coneixements més avançats en serveis que recolzen als pares en la criança.

L’Institut Psicològic de la Infància i la Família, empresa que desenvolupa el Programa de Suport Psicològic Matern/Patern Infantil (PAPMI) d’Almussafes des de gener de 2007, ha sigut guardonat recentment amb la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball, un distintiu atorgat per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC) amb el qual es reconeix la labor d’aquells professionals i empreses que mereixen convertir-se en un model a seguir en el seu sector, tant a nivell nacional com a internacional, per la seua trajectòria professional i el seu esperit emprenedor.

“Aquest premi demostra que l’Ajuntament d’Almussafes ha dipositat en molt bones mans la gestió d’un d’aqueixos serveis que ens permeten augmentar notablement la qualitat de vida de la nostra ciutadania. Sens dubte, la salut psicològica i emocional de la nostra infància és tan important com la física. En aqueix sentit comptem amb els millors professionals i aquest merescut guardó així ho avala”, destaca el regidor de Benestar Social i Sanitat, Faustino Manzano.

En aquests moments, el Programa de Suport Psicològic Matern/Patern Infantil oferit pel consistori municipal almussafeny atén a un total de 54 famílies de la localitat, de les quals aquest 2018 s’han incorporat 20. En suma, en el que va d’any s’han atès 144 visites, a sis visites a la setmana.

El lliurament del reconeixement va tenir lloc el passat divendres 22 de juny en l’Hotel Westin de València durant un acte al que van assistir altres 25 empreses de tots els sectors de la Comunitat Valenciana, també reconegudes amb la mateixa medalla. El president de l’AEDEEC, José Luis Barceló, editor i president del Diari El Mundo Financiero, va realitzar el lliurament de la medalla d’or i el diploma acreditatiu a la professora i doctora M. Ángeles Cerezo i a Pilar Cifuentes, que van acudir en representació de l’empresa.

L’Institut Psicològic de la Infància i la Família (IPINFA) és una empresa d’innovació social que promociona el desenvolupament emocional dels nadons i la seua “inclinació”. Tal com expliquen des de la companyia, spin-off de la Universitat de València, transformen els coneixements més avançats en serveis que recolzen als pares en la criança. La seua condició de spin-off de la institució educativa fa que tinga una “clara orientació I+D+I, que s’expressa en el seu servei estrela, el PPMI”.

Deixa el teu comentari