Silla CF 1 – 0 Paterna CF

L’encontre s’ha disputat en l’estadi Vicent Morera.

El Silla CF ha guanyat en casa per un gol a 0 davant el Paterna en l’encontre celebrat en el Municipal Vicent Morera.

En la primera part del partit  cap dels dos equips va aconseguir marcar i el marcador aplegava al descans en un 0 a 0.

En la segona part, el Silla es va avançar en el marcador gràcies a l’encert de cara porteria de penal de David Gámiz en el minut 72, qui va ficar l’1-0 del partit.

Amb 18 punts, el Silla ocupa el tretzé lloc mentre que el conjunt dirigit per Luis Navarro se situa en divuité lloc amb 10 punts. F

En la següent jornada de lliga el Silla Cf jugarà contra el Crevillent Esportiu fora de casa, mentre que el Paterna s’enfrontarà al seu estadi contra l’Oriola.