L’equip de futbol el Nítida d’Alzira va véncer a l’Otxartabe amb una remuntada històrica (4-3)

Els de la Ribera Alta s’adjudicaren una nova victòria després de donar-li la volta al partit amb tres gols en els últims minuts’.

El Nítida Alzira ho ha tornat a fer. L’equip de Braulio Correal van véncer a l’Otxartabe amb una remuntada històrica als últims minuts del partit. Xavi López i Pau Bellés marcaren en l’últim tram del partit, aquests gols van servir per a donar-li la volta al marcador que senyalava un 1-3 quan quedaven tan sols dos minuts per al final.

L’equip de la Ribera Alta va lluitar amb tot per a véncer al conjunt bilbaí, ja que van començar el partit superant al Nítida quan encara no s’havien consumit els dos primers minuts.

A la meitat de la primera part l’Otxartabe va anotar de nou per mitjà de Christian. Després de diverses ocasions frustrades, En la represa, el Nítida Alzira ho intentava, però la porteria visitant semblava impenetrable. El gol va acabar arribant, però per al bàndol bilbaí, que augmentava l’avantatge a dos gols mancant 8 minuts.

‘El Nítida Alzira continua líder, ara amb 56 punts. A més a més, recupera. L’avantatge de 7 punts després dels empats de San Juan i Tafatrans. El pròxim dissabte, el Nítida viatjarà a Tafalla (Navarra) per a enfrontar-se a Tafatrans (18.30 hores)’.