L’equip de govern d’Algemesí denuncia que l’anterior regidor de Joventut ha gastat el 80% del pressupost de gener a juny

La celebració d’Algecampus haguera esgotat el pressupost per a la resta de l’any i anul·lat altres set activitats previstes fins a desembre

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí ha denunciat que l’anterior regidor de Joventut havia gastat fins al mes de juny el 80% del seu pressupost. D’un total de 63.116,65 euros existents en la partida inicial, de gener a juny s’han gastat 50.359,45 euros i, per tant, només han deixat 12.757,20 euros.

“Davant de la insistència del PP a mentir ens veiem obligats a desmentir amb la documentació oficial. En el pressupost indicaven que Algecampus costaria 12.000 euros, quantitat idèntica al passat any. Amb el pressupost que han deixat, si es fa Algecampus, només queden 700 euros per a realitzar la resta d’activitats programades per a enguany”, asseguren des de l’equip de govern.

De realitzar-se Algecampus tal com s’havia previst, no quedaria pressupost per a fer res més fins a final d’any i estaven programades activitats com la festa d’inici de curs, les jornades d’aventura en l’Espai Jove, Halloween, l’actuació d’un monologuista, la realització de la primera jornada màgica a l’Espai Jove, la setmana de la discapacitat i els tallers de nadal.

“La celebració d’Algecampus només estava preparada sobre el paper. L’anterior regidor no havia contractat la fibra òptica ni s’havia organitzat absolutament res. Una maniobra preparada per a traure una notícia contra el nou equip de govern, però els números i la veritat els deixen en evidència”, asseguren des de l’Ajuntament.

Degut a tot això, s’ha decidit aplaçar la celebració de l’Algecampus al mes de setembre per mirar d’adaptar-lo a la situació econòmica que ens ha deixat l’anterior equip de govern del PP.

Deixa el teu comentari