Les Arts ofereix dues representacions a l’aire lliure de l’òpera ‘El tutor burlat’, de Martín i Soler

El camió de ‘Les Arts Volant’ s’instal·larà als voltants de l’edifici aquest divendres i dissabte per a representar la primera òpera del compositor valencià

Les dues funcions comencen a les 22.00 hores i l’accés és lliure i gratuït, amb l’obligació de l’ús de mascareta si no es pot respectar la distància de seguretat

El Palau de les Arts ofereix dues representacions a l’aire lliure de l’òpera ‘El tutor burlat’, de Martín i Soler, aquest divendres 10 i dissabte 11 de juliol als voltants de l’edifici.

El camió de ‘Les Arts Volant’ s’instal·larà a la Plaça Martín i Soler, situada davall de la passarel·la de vidre que porta a la Sala Principal, per a representar la primera òpera del compositor valencià. Les dues funcions començaran a les 22.00 hores.

L’accés a aquest espectacle de les Arts és lliure i gratuït, amb un nombre limitat de seients. Respecte a les mesures de seguretat, es recorda al públic general l’obligació de l’ús de mascareta si no es pot respectar la distància de seguretat.

‘Les Arts Volant’ és un projecte de difusió de la lírica, dissenyat i realitzat per les Arts, en el qual col·laboren Cultura de la Generalitat, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València.

Per a aquest espectacle, Enedina Lloris ha adaptat al valencià el llibret de la primera òpera de Martín i Soler, que es representa en una nova producció de les Arts amb direcció d’escena de Jaume Policarpo. El muntatge recrea l’esperit fresc, lleuger i divertit del jove Martín i Soler amb una estètica inspirada en les targetes postals romàntiques del segle XIX, de colors tènues i pastel.

El repartiment està format pels artistes del Centre de Perfeccionament, Aida Gimeno, Vittoriana de Amicis, Oleh Lebedyev i Omar Lara, juntament amb els cantants valencians David Ferri i Gonzalo Manglano. Carlos Sanchis, també del Centre de Perfeccionament, acompanyarà al piano en totes les representacions de l’espectacle.

Deixa el teu comentari