Les Arts Volant portarà ‘El tutor burlat’, de Martín i Soler per la geografia valenciana

A partir del 27 de juny es recorreran un total de 15 localitats, més dues representacions en el Palau de les Arts i 6 en barris de València

El Palau de les Arts ha albergat  la presentació del nou muntatge de ‘Les Arts Volant’ , amb el que portarà l’òpera ‘El tutor burlat’ del compositor valencià Vicente Martín i Soler, a diferents poblacions de la geografia valenciana en una gira que, per primera vegada, aconseguirà àmbit autonòmic.

La gira 2020 de ‘Les Arts Volant’ arrancarà en la pedania de Barraca d’Aigües Vives, el pròxim 27 de juny, i es fusionarà amb la proposta autonòmica que l’acostarà per primera vegada a comarques d’Alacant i Castelló, (Altea i Vilafranca), així com altres localitats que han ostentat la consideració de capitalitat cultural.

‘Les Arts Volant’ és una  eina molt potent  per a acostar i donar a conéixer la lírica sense limitacions de qualsevol tipus entre tots els ciutadans.

Per a aquesta quarta gira, el títol triat és l’amable, elegant, dolça i un poc pícara ‘Il tutore burlato’, de Vicente Martín i Soler, que es presenta en la seua versió adaptada al valencià per Enedina Lloris. Jaume Policarpo és el director d’escena d’aquesta nova producció, amb vestuari de José María Adame i il·luminació d’Antonio Castro. El cartell ha sigut obra del dissenyador Eusebio López.

El repartiment de ‘El tutor burlat’ està format per artistes del Centre de Perfeccionament Aida Gimeno

Deixa el teu comentari