Les associacions de veïns i l’Ajuntament d’Alzira celebren el mes de l’arbre

Cada dissabte durant el mes de febrer les associacions de veïns d’Alzira junt amb les regidories de Gestió Urbanística i Participació Ciutadana portaran a terme la plantació d’arbres en les seues zones, continuant amb la línia d’omplir el nucli urbà d’arbratge.

Demà, 4 de febrer, es realitzarà la primera jornada de plantació d’arbres i serà al barri del Balcó de la Ribera al qual seguirà el parc de les Basses i la plaça d’Elisa Ramírez i, posteriorment, el Racó. Per a finalitzar es plantaran arbres al perímetre de l’Hort de Galvanyó.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, i Inma Onrubia, regidora de Participació Ciutadana, juntament amb la cap del Departament de Zones Verdes de l’Ajuntament d’Alzira han organitzat les activitats amb la col·laboració de les associacions de veïns.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha destacat al respecte: “Des de fa alguns anys estem realitzant una sèrie d’activitats dedicades al mes de l’arbre i hem comprovat que la ciutadania és realment conscient de la importància de tindre una ciutat verda, una ciutat amb vegetació, per la qual cosa des de les nostres regidories, tant de Participació Ciutadana amb Inma Onrubia, com la de Gestió Urbanística continuaran amb l’objectiu d’omplir el nucli urbà d’arbratge i potenciar les activitats d’una vida saludable al mateix temps que cuidem el nostre entorn”.

Deixa el teu comentari