Les compres a Cullera valen el doble amb la darrera campanya de foment del comerç

Cada consumidor que aporte 50 euros rebrà la mateixa  quantia extra de l’ajuntament per a comprar a les botigues  adherides a la promoció 

Comprar a Cullera ix més rendible que mai amb la  darrera campanya de foment del comerç local impulsada per l’ajuntament de la capital turística de la Ribera. 

Baix l’eslògan: ‘A Cullera les teues compres ara valen el doble’, el consistori  promou a través de la regidoria de Comerç una iniciativa mitjançant la qual per cada 50 euros gastats a les botigues adherides a la promoció, el client rep un  val d’altres 50 euros per gastar al xicotet comerç. 

Des d’ahir dilluns 25 d’octubre es pot sol·licitar cita prèvia per a obtindre la  targeta de la promoció per part de les persones interessades a participar-hi. Es fa a través del servici municipal d’atenció a la ciutadania ATÉN. 

També els comerços participants poden adherir-se a la campanya fins al dijous  que ve, 28 d’octubre en este enllaç https://cullera.sedipualba.es/  

«Hem tret 400 targetes amb una inversió de 20.000 euros i l’acollida per part  de la ciutadania ha estat espectacular des del primer dia», assenyala Débora  Marí, regidora de Comerç, que argumenta que la campanya intenta  «incentivar el consum al xicotet comerç». 

Marí posa en valor que «en estos moments és més necessari que mai estar al  costat del teixit comercial local perquè a més d’oferir qualitat, és un motor  econòmic que genera riquesa i ocupació». «El que volem és que els diners dels cullerencs es queden a Cullera, fet que redunda en benefici del creixement  econòmic i la recuperació després dels durs mesos de la pandèmia», conclou.

Més informació:https://cullera.portaldelcomerciante.com/va/noticia/view/ campanya-comercial-cullera-compres-doble

Deixa el teu comentari