Les escales mecàniques de les estacions de metro d’Alboraia són reemplaçades

La Generalitat destina més de 2,8 milions d’euros a la substitució de nou escales mecàniques

La Generalitat destina més de 2,8 milions d’euros a la substitució de nou escales mecàniques en les estacions de Salt de l´Aigua, Manises, Roses, Alboraia Palmaret, Alboraia Peris Aragó i Safranar, pertanyents a la xarxa de Metrovalencia.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat la redacció dels projectes i els treballs d’instal·lació d’aquests equips per un import inicial de 2.826.915,50 euros IVA inclòs.

L’adjudicatari haurà de completar la redacció de sis projectes constructius, desmuntatge de les escales actuals, fabricació i instal·lació de les noves.

La substitució d’aquestes nou escales mecàniques es realitza davant les contínues avaries i fallades registrades en els equips actuals que impedien el seu normal funcionament degut a la falta de recanvis. A Salt de l’Aigua, Manises i Roses, s’instal·laran dues unitats, mentre que Alboraia Palmaret, Alboraia Peris Aragó i Safranar s’ha previst una per estació.

Aquesta actuació se suma al programa de millora i renovació d’ascensors i escales mecàniques que desenvolupa FGV, al costat dels treballs de manteniment i conservació d’aquests equips que es realitzen de manera habitual. Metrovalencia compte en l’actualitat amb un total de 85 ascensors i 137 escales mecàniques.

Amb aquestes intervencions, la Generalitat es marca com a objectiu incrementar les condicions de mobilitat i accessibilitat dels clients que utilitzen els serveis de metro i tramvia de València i la seua àrea metropolitana.

Deixa el teu comentari