Les escoles de l’Alcúdia celebren la setmana de la mobilitat amb el lema dHui el Col·legi Batallar ha començat la ruta en bicicleta a l’escola

2 (1)Esta setmana es celebra la setmana de la mobilitat europea i l’Alcúdia participa activament en activitats organitzades per a totes les edats. Els escolars aniran al col·legi amb bicicleta i podran ser acompanyats pels pares a més dels responsables com directors o professors.

Hui ha sigut el col·legi Batallar el primer que ha començat l’activitat i un centenar de xiquets i xiquetes han participat en l’activitat de la mobilitat sostenible.

Cada dia a les 8.30 hores un col·legi dels quatre que hi ha a l’Alcúdia( CP Heretats, CP Batallar, CP Les Comes i Col·legi Sant Andreu Apòstol) serà el protagonista realitzant un recorregut amb bici pel poble fins arribar a l’entrada de l’escola.

Els xiquets gaudeixen molt d’aquesta activitat perquè sembla una manera diferent d’anar al col·legi a mesura que també fa consciència de la importància de portar una vida saludable i protegir el medi ambient gastant la bicicleta com a mitja de transport. També es faran activitats per als escolars on podran regular el tràfic i multar els conductors més infractors per el poble acompanyats d’un agent de la Policia Local.

Deixa el teu comentari