Les falles d’Alboraia tindran nou punts violeta

Els tres nuclis urbans de la localitat tindran aquests espais.

Totes les falles d’Alboraia s’han involucrat de forma activa en aquesta iniciativa.

La iniciativa de l’Ajuntament d’Alboraia juntament amb la col·laboració de la Junta Local Fallera, les falles del municipi i associacions de la localitat ha fet que siguen nou els espais en els quals se sensibilitzarà al públic, i s’atendrà, informarà i ajudarà víctimes, sempre amb la coordinació de la Policia Local, de qualsevol classe d’agressió sexista.

Els punts violeta es posaran en marxa a partir del divendres 15 de març amb un horari de 18.00 a 00.00 hores fins al 19 de març, i el mateix dia de la cremà fins a les 20.00 hores.

Tots els punts violeta estaran correctament senyalitzats i a més totes i tots els voluntaris estaran identificats amb un braçalet. La finalitat d’aquests espais és la de conscienciar, prevenir i gaudir la festa sota el respecte cap a les dones, lliures d’assetjament i humiliació masclista.

El primer punt serà un estand fixe que estarà col·locat en l’encreuament del parc de les vies amb diví mestre, en els quals participaran voluntàries i voluntaris d’associacions i col·lectius de la localitat com el Círculo feminista, Dones d’Alboraia, Sembrant camins entre colectius, AMPA del CEIP Cervantes, la falla Patacona i la falla Rei en Jaume.

La resta dels huit punts estaran distribuïts en cadascun dels casals fallers d’Alboraia que estaran en la Falla Calvet situada al carrer Coret i Peris número 22, la Falla del Poble en el carrer Benaguasil número 5, en la Falla Miracle, Nou i Cabanyal, al carrer Miracle número 13, en la Falla Palmaret, que es troba en l’avinguda Ausiàs March número 26, en la Falla Platja Patacona-Camí de Vera situada en l’avinguda Mare Nostrum en els números 15-E i 7-1 de la platja la Patacona, en la Falla Port Saplaya, en l’avinguda de l’Horta número 28 de la platja Port Saplaya, en la Falla Rei en Jaume, que es troba al carrer Doctor Angèlic número 5 i finalment en la Falla La Nova d’Alboraia situada al carrer Doctor Lanuza número 23

Deixa el teu comentari