Les Falles i la Tamborada, patrimoni d’Alzira, visitaran FITUR

Hi haurà exhibició a càrrec del Grup de Danses i es presentarà el III Concurs Nacional d’Espardenyà.

Del 23 al 27 de gener se celebra a Madrid una nova edició de la Fira Internacional de Turisme on la ciutat d’Alzira estarà present per tal de mostrar alguns dels seus atractius patrimonials, festius i culinaris.

Cada any s’intenta fer un pas avant per tal de poder oferir noves propostes d’Alzira. En esta ocasió, un nou llibret dedicat a la Setmana Santa i que s’uneix a l’actualització del llibret que ja es va presentar l’any passat referent a les Falles.

També en l’edició del 2019 es realitzarà, el dimecres 23 de gener, un showcooking per tal de donar difusió al III Concurs Nacional d’Espardenyà que se celebrarà a Alzira el diumenge 10 de març.

Mer Bohigues i Inés Brines, falleres majors d’Alzira 2019, junt amb el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues, estaran presents el dimecres 23 i dijous 24 per tal de difondre les Falles i de lluir els trages de valenciana, amb l’espolí model Alzira.

El divendres 25 serà el torn de la Junta de Germandats i Confraries, amb Vicent Fàbregues, el seu president, al front i acompanyant els clavaris majors del 2019, Nacho Ríos i Rosana Peris.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes de l’Ajuntament d’Alzira, destaca la presentació interactiva que enguany mostrarà Alzira a FITUR, des de dimecres i fins dissabte, a través de la qual es poden consultar les festes i tradicions, patrimoni cultural, així com la gastronomia de la nostra ciutat.

Deixa el teu comentari