Les fortes pluges continuen durant la jornada de hui en el territori valencià

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu precipitacions localment fortes

Carreteres tallades, col·legis tancats, cases inundades i registres històrics de precipitacions. Aquest és l’escenari que ha deixat l’episodi de pluges torrencials viscut en les últimes hores en la província de València.

Encara que el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha establit el fi de la preemergència per pluges en la Comunitat Valenciana, l’Agència Estatal de Meteorologia preveu que aquesta nova jornada estarà marcada per pluges localment fortes o persistents en algunes zones del territori valencià.

El temporal encara no ha abandonat la Península Ibèrica i a hores d’ara es parla de ruixats i pluges intermitents en el nord-est durant el matí i en el vessant atlàntic durant la vesprada. D’esta manera, podrien haver precipitacions més focalitzades en l’interior de la província de València i tempestes ocasionals en Castelló.

En la ciutat de València i la comarca de la Ribera, les zones més afectades per la pluja i on es va arribar a activar el nivell d’alerta roja, es preveu una jornada tranquil·la, amb boires en tota la zona on el temporal va deixar aigua i amb algunes pluges dèbils, que esperem que no causen cap incident ressenyable. 

Deixa el teu comentari