Les medalles de Plora i Clement porten al Atlantis Sincro Burjassot a aconseguir el trofeu al millor club en el Campionat d’Espanya Infantil

El Club de Natació Sincronitzada Atlantis de Burjassot està d’enhorabona. Els boníssims resultats de les seues nadadores en el Campionat d’Espanya Infantil d’Estiu de 2a Divisió, han elevat al màxim els punts de l’entitat burjassotense fins a aconseguir guanyar el trofeu al Millor Club de la competició.

Els dies 19, 20 i 21 de juliol, es va celebrar a Ferrol l’II Campionat d’Espanya Infantil d’Estiu de 2a Divisió de Natació Artística, una competició en la qual participaven 237 nadadores de 36 clubs i en la qual els resultats no van poder ser millors per al Atlantis Sincro.

Lluna Plora, va aconseguir penjar-se la medalla d’or en figures, la qual cosa la converteix en Campiona d’Espanya en aquesta disciplina, per la seua part Sarah Clemente va aconseguir el bronze en la categoria de figures per edat, amb una puntuació de 129,8263 i Plora va tornar a penjar-se el metall, aquesta vegada el de plata, en la modalitat de solo, amb una puntuació de 133,1685.

Així mateix, la pròpia Lluna, al costat d’Irene Sánchez van aconseguir un barallat quart lloc en duo i l’equip format per les dues nadadores, al costat d’Alba Mª Tolsada, Silvia Miralles, Lara Sánchez, Gabriela Calahorro, María León, Paula Reig, Leyre Mª Vila i Paula Ferrer, va aconseguir el cinqué lloc en la competició per equips.

Aquests magnífics resultats de les nadadores del club burjassotense, van portar a Atlantis a aconseguir més de 770 punts i coronar-se com el millor club de la competició, sent mereixedor del trofeu que així ho acredita. L’equip tècnic del Club ha valorat “l’esforç i el sacrifici” de les seues nadadores “després d’unes jornades maratonianes de competició” en les quals es mesuraven a grans clubs de tot el territori nacional. Atlantis tanca així una magnífica temporada que esperen superar el curs que ve.