Les menudes i menuts de 3 a 12 anys d’Alzira ja poden sol·licitar el carnet Peke Turista

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira ha creat el carnet Peke Turista dirigit al sector més menut de la nostra ciutat, les xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys.

Des del passat 2019 s’han realitzat una sèrie d’activitats que desgraciadament s’han vist paralitzades per la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, estem preparats per a reprendre, tan prompte com siga possible, totes i cadascuna de les accions dirigides als menuts que se’ns han quedat pendents. 

La finalitat del carnet és la de donar una major implicació als menuts i fer-los partícips directes de totes les activitats, promogudes des de Turisme, en les quals participen, bé com a grup escolar, bé com a família juntament amb els seus pares.

Tindre avantatges és un altre dels motius per a la creació d’esta eina identificativa: rebre informació, promocions i regals. Fins i tot, en un futur està previst articular descomptes i promocions úniques amb la implicació del teixit comercial de la ciutat.

Obtindre el carnet és molt senzill. Es lliura de manera gratuïta als alumnes dels col·legis que ho sol·liciten enviant un correu electrònic a turisme@alzira.es

Només cal aportar el nom i cognoms, el col·legi on s’estudia, l’any de naixement i, a títol confidencial i estadístic, el DNI del tutor o tutora, el número de telèfon per a ser inclòs al llistat de difusió d’activitats per WhastApp o correu electrònic per a rebre informació a través d’este canal. Les activitats previstes també es poden consultar a les xarxes socials de Facebook (AlziraTurismo) i Instagram (patrimoni_turisme_ajuntalzira).

Una vegada rebudes les sol·licituds, el Departament de Turisme farà aplegar els carnets al centre docent. Cada alumne omplirà ell mateix les dades del carnet i aportarà una fotografia.

«És molt important esta estreta col·laboració amb les més menudes i menuts de la nostra ciutat, ja que ells són el futur i els que han de seguir transmetent la idiosincràsia d’Alzira, tot el que ens distingix com a poble i que ens identifica», ha declarat Isabel Aguilar, regidora de Turisme.

Deixa el teu comentari