Les obres de la 3a fase del carrer Benito Pérez Galdós s’iniciaran a partir del 21 de març de 2019

La Regidoria de Gestió Urbanística després de mantindre una reunió amb l’empresa adjudicatària del projecte de pavimentació de la 3a fase de les obres de millora del carrer Benito Pérez Galdós, han decidit conjuntament que, per tal d’evitar imprevistos, obstacles ocasionats per la climatologia o altres qüestions tècniques, les obres d’adequació de l’esmentat carrer s’iniciaran a partir del 21 de març de 2019 una vegada passades les festes Josefines.

Les obres de la 3a fase al carrer Benito Pérez Galdós comprenen des de l’encreuament del carrer Tetuan fins al carrer Cardenal Vera.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha declarat que els procediments administratius, per tal de donar compliment a la Llei de Transparència, s’han allargat més del que estava previst. “La nostra primera intenció era iniciar les obres al mes de gener i que en aplegar les festes de falles estigueren finalitzades però la impossibilitat material ha fet que s’haja pres la decisió d’iniciar-les més tard”.

“Des del departament d’obres i projectes, igual que es va realitzar en les anteriors ocasions, es convocarà el veïnat i també els comerciants i els responsables del centre escolar de la zona, per tal d’informar-los adequadament sobre el projecte d’obra, les mesures a tindre amb compte, i aclarir tots aquells dubtes que puguen tindre els assistents”, finalitza dient l’edil Fernando Pascual.

Deixa el teu comentari