Les obres de l’estació d’Albal començaran abans que acabe 2019

L’alcalde, Ramón Marí, s’ha reunit amb ADIF per a constituir la Comissió de Seguiment del conveni que coordinarà les obres.

Les obres de la futura estació de tren d’Albal començaran abans que finalitze l’any, així ho ha traslladat l’ADIF a l’alcalde d’Albal, Ramón Marí. 

La comunicació s’ha produït en l’acte de Constitució de la Comissió de Seguiment del conveni que coordinarà les obres de la nova estació de rodalia i que ja s’ha format en una trobada celebrada en la Delegació d’ADIF a València. 

Per part d’Albal, estarà representada pel primer edil i l’Enginyer d’Obres Públiques, Óscar González i, per part de l’ADIF, el Subdirector Territorial d’Estacions Aquest, Juan Bautista Cano i el Cap d’edificació de la mateixa delegació, Francisco Javier García. 


Després de la signatura del Conveni entre l’Ajuntament d’Albal i l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries, el febrer passat, la creació de la Comissió era una clàusula recollida en el punt 5 d’aquest acord i que tindrà l’obligació de reunir-se periòdicament per a coordinar els treballs i terminis d’execució i finançament del projecte. 

La pròxima trobada s’ha fixat per al 13 de desembre quan les obres de l’estació ja hauran començat, segons ha informat ADIF. 

L’alcalde del municipi, ha tornat a mostrar la seua satisfacció per la consecució de l’estació que està en tràmits d’adjudicació i que suposa una de les fites més importants de la legislatura. El primer edil explica que s’estan complint els terminis i l’estació suposarà, “un revulsiu social, demogràfic i econòmic històric per al municipi”.


Dijous que ve 19 de setembre s’alçaran les actes de les expropiacions els propietaris de les quals cobraran abans que finalitze aqueix any.

Deixa el teu comentari