Les obres del nou col·legi de Picassent avancen a bon ritme

Este projecte s’inclou dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana i contempla un pressupost total de 5.504.286 €

Proforma, l’empresa adjudicatària de les obres, ja ha començat les primeres actuacions per construir el nou centre educatiu al municipi i que s’ubicarà a la zona nord, al costat de la plaça Europa. Durant estos dies, la regidora d’Educació Belén Bernat i la regidora d’Urbanisme, Lola Albert, acompanyades per l’arquitecta municipal, Nuria Lavara, han visita estes obres que ja comencen a deixar vore les primeres transformacions en el terreny. La visita respón a l’interés de l’equip de govern per conèixer el ritme de les obres i el seu desenvolupament en esta primera fase d’execució.

“Estem assistint a unes obres que deixaran un nou col·legi amb unes instal·lacions modernes i amb espais amplis que busquen també l’eficàcia i l’eficiència energètica”, ha manifestat al respecte Belen Bernat, edil d’Educació.

Recordem que les instal·lacions ocuparan una superfície total de 4.304 m2 i una altra de 7.919 m2 destinada a espais exteriors. En definitiva, més de 12.000 metres quadrats, que es dividiran en 3 blocs: educació infantil amb 6 aules, administració i educació primària amb 12 aules, que es complementaran amb altres (música, informàtica), així com espais destinats a biblioteca, sala d’usos múltiples, despatxos, cuina i menjador, serveis, gimnàs, serveis generals i una zona d’aparcament.

Deixa el teu comentari