Les Piscines Municipals d’Almussafes obriran la porta aquest 12 de juny

El dissabte 12 de juny les Piscines Municipals d’Almussafes obriran les seues portes, donant així el tret d’eixida a la temporada d’estiu 2021.

Serà el moment d’estrenar la reforma de la piscina coberta,  una intervenció que constitueix l’última fase de la reforma integral a la qual s’han sotmés les Piscines Municipals de la població i en la qual l’Ajuntament ha invertit més d’un milió d’euros. El projecte ha inclòs la construcció d’un nou got i l’adequació del sistema de tancament existents.

Des de l’ajuntament d’Almussafes aposten per millorar totes les instal·lacions municipals.

El govern municipal ja treballa per dur endavant la quarta fase de millora de les piscines municipals que consistirà en la construcció d’un balneari urbà.

El futur balneari urbà se situarà en l’espai situat entre la piscina i la ronda Antonio *Ludeña, just on es troben els antics vestuaris, estan a punt de licitar-se amb l’objectiu d’iniciar la seua execució a partir del mes d’octubre.

Pel moment el ciutadans d’Almussafes ja poden gaudir de la reforma integral de les Piscines Municipals a partir del dissabte.

Deixa el teu comentari