Les platges de Cullera tornen a estar obertes per la nit després d’una temporada marcada per les limitacions

Amb l’anunci de les noves mesures de seguretat adoptades per part de la Generalitat Valenciana, Cullera posa fi a la limitació per a l’us de les seues platges en horari nocturn. Una limitació que impedia a acostar-se a la gent a les seues platges desde les 00.30h fins a les 8h.

Esta mesura va ser adoptada el nou d’agost i anava dirigida a frenar les aglomeracions de persones i els botellons que estaven tinguen lloc a prop del litoral i que suposaven un risc tant per a la seguretat sanitària com per a la higiene de les platges. 

Una vegada s’ha alçat esta restricció, és moment, per tant, de fer balanç del que ha sigut una temporada marcada per la Covid i en la que s’ha demostrat, una vegada més, el trellat i responsabilitat de la gent, segons informen fonts municipals. 

El regidor de platges de Cullera, Salvador Tortajada, deixa constancia de la satisfacció del equip de govern de la ciutat front a la efectivitat d’aquesta decissió, difícil en aquell moment. 

Encara que es done per finalitzada la temporada, el bon temps fa que turistes i veïns continuen gaudint de les privilegiades platges de Cullera. Platges que han ajudat i molt a mantindre una xifra d’ocupació alta a este municipi de la Ribera Baixa a on fer les coses bé, encara hui en dia, és garantía d’èxit. 

Deixa el teu comentari