Les poblatanes i poblatans han indicat durant dos mesos el que la Pobla Llarga necessita

Des de l’1 d’octubre fins el 30 de novembre han pogut presentar propostes indicant quines són les seues necessitats. 

En novembre de 2017 es va iniciar a la Pobla Llarga la primera edició dels pressupostos participatius i des d’aleshores les veïnes i els veïns de la Pobla Llarga poden presentar projectes que consideren necessaris per al seu poble. 

Aquest any, durant dos mesos han pogut presentar els projectes que han considerat oportuns, arribant a un total de 64. El procés compta amb una normativa que les veïnes i els veïns ja coneixen i els ajuda a saber que proposar. Ara, ens trobem en la fase de valoració i el primer pas és determinar si aquestes propostes compleixen o no l’esmentada normativa i posteriorment els que si la compleixen seran estudiats i valorats econòmicament pels tècnics municipals. Cal mencionar que el procés és totalment transparent ja que des de la web municipal s’informa de tots els passos que es donen. 

“L’actual govern sempre a cregut en la necessitat de fer participar a la ciutadania en la presa de decisions que els afecta de ple, com és en que invertir els seus impostos” comenta l’Alcaldessa Neus Garrigues. “ aquesta ja és la 3a edició de DECIDIM LA POBLA i cada vegada són més les veïnes i els veïns que participen en aquest procés. A més, és una forma molt útil de saber que demanden els ciutadans ja que ací són ells qui prenen les decisions i això fa que acostem a totes elles i ells l’administració local. També anunciem que DECIDIM LA POBLA seguirà tenint continuïtat al pressupost del 2020 amb una quantia de 50.000 €”.

Deixa el teu comentari