Les rotondes de la ciutat d’Alzira canvien la seua imatge per una més actual i sostenible

Diverses rotondes de la ciutat canvien i milloren la seua imatge, una imatge actual i al mateix temps amb manteniment sostenible,a les que es realitzen diferents actuacions de millora, es renoven diversos elements, adequen el paisatge i la racionalització del reg al seu manteniment implantant nous acabats superficials i composicions vegetals amb menys necessitats hídriques; mesures amb les quals es reduïx el consum d’aigua per al reg i minimitzen les tasques de manteniment.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística i el departament de zones verdes, es va optar per un model d’enjardinament sostenible, que es caracteritza per l’ús i selecció d’espècies autòctones o en cas de ser exòtiques, aquelles que estan més adaptades a les condicions locals de temperatura i humitat i són més resistents a les plagues. Sempre afavorint la diversitat d’espècies.

Estes actuacions estan portant-se a terme en la rotonda de l’avinguda de Gandia amb els carrers de Gabriela Mistral i Alquenència, en la rotonda Hort de Galvanyó i Hort de Galvanyó 2 i finalment en la rotonda de les fulles.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha assegurat al respecte: “Amb el propòsit que Alzira siga cada vegada més sostenible al mateix temps que actual, estem fent actuacions en diverses zones de la ciutat per tal de millorar i mantenir els espais oberts en optimes condicions, i les rotondes també ho són. Per la qual cosa hem estat realitzant treballs d’adequació en diverses rotondes eliminant la gespa i substituint-la per materials més còmodes i sostenibles que aportaran una nova imatge”.

Deixa el teu comentari