Les tablets les usaran els alumnes que no tenen dispositiu electrònic ni connexió a Internet a casa

Amb aquesta actuació es pretén evitar la «bretxa digital entre el nostre alumnat

Una de les conseqüències més dures que ens ha fet viure l’estat de confinament és la suspensió de les classes escolars de manera presencial. Per a poder pal·liar la situació, la Conselleria d’Educació va posar en marxa el ‘Plan Mulan’ basat en l’acompanyament en l’educació a distància en totes les modalitats, cursos i cicles de l’educació valenciana.
Però la conselleria d’Educació i el Govern Valencià ha pegat un pas més endavat, ja que van a fer efectiva la compra de prop de 10.000 tablets amb connexió a internet integrada per a ajudar a l’alumnat que estiga tenint dificultats per a seguir l’aprenentatge a distància des de casa durant el confinament pel Covid-19 per no disposar en el seu habitatge de cap dispositiu electrònic.
El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha detallat, en un comunicat, que «els dispositius per a Educació seran propietat dels instituts com a dotació extraordinària i mentre dure aquesta situació les usaran els alumnes que no tenen dispositiu electrònic ni connexió a Internet a casa«. I ha afegit: ‘Les enviarem a casa de cada alumne directament i quan finalitze el confinament es retornaran als centres educatius’.
Amb aquesta actuació es pretén evitar la «bretxa digital entre el nostre alumnat

Comenta la notícia