Les urbanitzacions d’Alzira tindran aigua potable

Després d’un acord entre la cooperativa de Sant Bernat i l’Ajuntament de València, les urbanitzacions d’El Respirall, Sant Bernat i Santa Maria de Bonaire podran utilitzar l’aigua de l’aixeta per al consum humà.

Segons el regidor d’Urbanisme d’Alzira, és la millor notícia de tota la legislatura. Les urbanitzacions d’El Respirall, Sant Bernat i Santa Maria de Bonaire podran consumir l’aigua que brolle de les seues aixetes d’ací a molt poc.

El regidor la qualifica de la més important ja que és un objectiu que es persegueix des de fa al voltant de dues dècades. Finalment, l’Ajuntament d’Alzira ha arribat a un acord amb la Cooperativa Sant Bernat, qui ha cedit les instal·lacions perquè aquest fet siga possible.

Pascual assegura que no es tracta de política, que es tracta de la qualitat de vida de les 600 persones que viuen en aquesta ubicació i que d’ací a molt poc podran utilitzar l’aigua de l’aixeta, que en molts casos continua causant rebuig, però el regidor convida a consumir, ja que, a més a més, suposa un gran estalvi.

Quan es signe l’acord, dues persones de la cooperativa de Sant Bernat s’incorporaran a Aigües de València. Fernando Pascual confia que abans de l’estiu el servei de l’aixeta de les urbanitzacions siga de qualitat i no faça aigües.

 

Deixa el teu comentari