L’Escola de Capatassos Agrícoles inaugura la I Fira Professional Agrícola i de Jardineria

Han assistit 43 associacions i empreses del sectorL’Escola de Capatassos Agrícoles de la Diputació de València ha inaugurat la seua primera Fira Professional Agrícola i de Jardineria. Aquesta idea sorgeix amb la finalitat de què els estudiants s’acosten al món laboral i coneguen empreses del sector.

Mercedes Berenguer, diputada de Benestar Social i Educació, ha sigut l’encarregada de inaugurar la fira. Junt a ella han estat els diputats Pablo Seguí i Voro Femenía.

A més, han participat 43 empreses i associacions referents en el sector. Cada una d’elles disposa d’un estant on els alumnes i assistents poden apropar-se per conèixer els productes i serveis.

Els estudiants han tingut l’oportunitat perfecta per a tindre presents les diferents eixides laborals amb les quals conten una vegada finalitzen els seus estudis.

La fira es podrà visitar fins al 17 de maig i, a més dels expositors, es podrà assistir a xerrades – col·loquis a càrrec de professionals del sector agrícola i mediambiental.

L’Escola de Capatassos Agrícoles es va iniciar fa 60 anys i es va consolidar com a referent en la formació de professionals del sector agrari. Està situada al voltant del Parc Natural de L’Albufera i el centre disposa d’una capacitat de 250 alumnes que s’especialitzen en quatre matèries diferents.

Deixa el teu comentari