L’escuderia alzirenya Campos Racing demostra el seu potencial en els test de pretemporada de FIA Formula 2

L’estructura espanyola ha completat tres jornades d’entrenaments col·lectius en el Bahrain International Circuit amb els seus dos pilots de FIA Formula 2, Ralph Boschung i Gianluca Petecof. Boschung i Petecof van liderar la taula de temps l’últim dia

Campos Racing ha desenvolupat amb èxit el seu primer test de FIA Formula 2 de la temporada que s’he celebrat a Bahrain. Ralph Boschung i Gianluca Petecof van dur a terme tres intenses jornades de proves al volant dels seus Dallara F2 2018 de Campos Racing en els quals l’equip ha pogut implementar satisfactòriament tot el seu programa de treball previst.

Boschung i Petecof han treballat amb els seus enginyers i han completat nombroses simulacions de classificació i de carrera al mateix temps que l’equip s’ha mostrat complagut amb els progressos efectuats durant aquests tres dies. El suís Boschung ja va acabar satisfet la temporada 2020 amb el ritme exhibit en l’última cita i la línia ascendent ha continuat durant aquesta setmana. El brasiler Petecof, que realitza el seu debut en FIA Formula 2 amb Campos Racing, també es va mostrar sorprés per la ràpida adaptació al monoplaça, circumstància aquesta que ha quedat plasmada en els temps.

Els monoplaces de Campos Racing han efectuat més de 250 voltes al Bahrain International Circuit durant aquests dies. Boschung va detindre el cronòmetre en un 1.42.427s mentre Petecof va obtindre un millor registre de 1m43.219s.

La primera cita de la temporada es produirà en Sakhir els dies 26 a 28 de març mentre resta encara un altre test col·lectiu per davant, el mateix tindrà lloc a Barcelona els dies 21 a 23 d’abril just abans de l’inici de la fase europea de la temporada.

Deixa el teu comentari