L’espai del turisme a València #visitcomarquesvalència es consolida com a nou àmbit de promoció turística

Pilar Moncho: “El Patronat de Turisme de València posa a la disposició dels agents turístics i de les comarques valencianes un punt estratègic de promoció, instal·lat en el cor de la Marina de València, per a donar visibilitat a nous projectes turístics”

L’espai del turisme a València situat en el conegut Edifici del Cub de la Marina de València es consolida com a nou àmbit de promoció turística.

Segons ha manifestat la diputada de turisme, Pilar Moncho, “des de la seua engegada, el passat mes de setembre, el cub ha sigut l’escenari perfecte per a la presentació d’esdeveniments, projectes i nous productes turístics organitzats i produïts per empreses turístiques i també pels ajuntaments valencians.

Cinc sectors temàtics configuren el cub #visitcomarquesvalència: gastronomia amb Del Tros al Plat, destinacions amb municipis turístics destacats, patrimoni, festes, cultura i naturalesa.

El nou espai del turisme a València compta també amb una àrea central per a activitats diverses i una àrea destinada a la promoció de productes turístics de les comarques, el contingut de les quals varia periòdicament.

Deixa el teu comentari