L’Esport es vist de Gala a Picassent

Premis individuals i col·lectius al mèrit esportiu, mencions als millors esportistes de les Escoles Esportives municipals, reconeixement a la trajectòria esportiva, premi a la promoció i foment de l’esport, la celebració dels 50 anys del Club de Bàsquet i els 25 anys del Club de Voleibol, entre altres, convertiren la nit de divendres passat en una acollidora i entranyable Gala de l’Esport.

La XV Gala de l’Esport va reunir al pavelló del Poliesportiu municipal centenars de persones que volgueren compartir una nit d’aplaudiments i guardons on els esportistes més destacats de la temporada foren guardonats per l’Ajuntament de Picassent. Nombrosos premis individuals i col·lectius que vénen a demostrar la vàlua de l’esport local.

Amb la benvinguda per part de l’alcaldessa, Conxa Garcia, i del regidor d’Esports, Ivan Mocholí, començà un seguit d’entrega de guardons, entre els quals, cal destacar els Premis al Mèrit Esportiu, entre ells, els atorgats a: Julia Aguado Fernández, en futbol, Ainara Albert Bosch, en ciclisme, Lucía Navarro Tarín, en triatló, Carolina Pradas Medina i Tomás Mackenzie Lucas en natació i Melania Cuadau Carretero, en gimnàstica rítmica. Tots ells i elles amb un important historial esportiu amb nombroses medalles obtingudes en diversos campionats.

Un dels moments més especials de la nit fou l’homenatge al Club de Bàsquet Picassent, que enguany compleix 50 anys, així, s’atorgà una distinció a títol pòstum al seu fundador, el picassentí, Vicent Roig Pastor, per la seua dedicació a este esport, la qual, sempre serà admirable i recordada. Una menció especial que va ser recollida pels seus fills.

A més, hi hagueren moments emotius, com l’entrega del Premi a la Trajectòria Esportiva, enguany atorgat a José Eduardo Rubio Soria, qui des dels 11 anys, ha fet del futbol la seua gran passió, ha jugat en diversos equips de la província de Valencia, també al Picassent C.F, del qual ha arribat a ser president. Després de la seua retirada com a jugador ha estat molt lligat a l’Escola de Futbol del Poliesportiu de Picassent amb el juvenil i també com a director. El Premi a la Promoció i el Foment de l’Esport ha sigut per a Guillermo Hervás Ibáñez, soci fundador i president del Club Voleibol Picassent, i Mar García Trave, els dos, jugadors de vòlei des dels anys de l’escola i actualment entrenadors del Club, el qual, enguany compleix 25 anys i compta ja amb equips en totes les categories femenines i grups d’iniciació.

Respecte als premis col·lectius, destacar els concedits en hándbol als equips: Sènior Femení B, Cadet Femení, Cadet B Femení i Infantil Masculí del Club Handbol Picassent. En bàsquet, es va premiar al Sènior Masculí del Club Bàsquet Picassent. A més, també s’entregaren nombrosos premis als esportistes de les escoles esportives municipals.

Al llarg de la Gala es va comptar amb diverses actuacions esportives que van amenitzar l’acte, entre elles, l’exhibició de taekwondo del “Club de Taekwondo El Templo” de Picassent, la qual, va incloure una actuació contra el bullying escolar, per altra banda, tingué lloc també una mostra de Futbol Freestyle.

El Deporte se viste de la Gala en Picassent

Premios individuales y colectivos al mérito deportivo, menciones a los mejores deportistas de las Escuelas Deportivas Municipales, reconocimiento a la trayectoria deportiva, premio a la promoción y fomento del deporte, la celebración de los 50 años del Club de Basqu

Deixa el teu comentari