L’èxit de la marca Rice Paella ens ensenya l’àmplia varietat de crear tot tipus de plats amb arròs

Una popularitat que ha tingut degut a Instagram

Ell és David Montero, creador i fundador de la marca valenciana, Rice Paella. Fa tres anys que va iniciar esta apassionant aventura que, ara, l’ha convertit en tot un influencer referent com a xef de plats d’arrossos.

La seua especialitat són el arrossos, un ingredient que combina amb qualsevol aliment, des de la seua mescla amb alvocat fins a la típica paella més valenciana. Esta, en concret, compta amb carabassa, sèpia i ceba caramel·litzada. Un plat que, amb pocs ingredients, aconsegueix que el resultat final siga espectacular.

A poc a poc, David ha aconseguit convertir-se en tot un referent i, part del seu èxit, es deu a la popularitat tan forta que té a les xarxes socials, en especial, a Instagram.

Una popularitat que li ha permès viatjar a països com Mèxic o, també, promocionar a diferents marques rellevants en el sector de l’alimentació.

Ara, Rice Paella ja és tot un referent per a la gastronomia valenciana. I amb tot un futur al davant, segur que David seguirà sorprenent els paladars amb una àmplia varietat d’ingredients per a combinar amb l’arròs.

Deixa el teu comentari